Tuossa jokin aika sitten opetin Allun menemään pesuvatiin (niin, että se siis itse tarjosi eri tekemistä ja lopulta meni kaikkine jalkoineen pesuvatiin) ja nyt oli vuorossa uusi kohde, eli puntari. Idea opetuksessa oli sama kuin pesuvadin kanssa, puntari esiin lattialle ja namikipon kanssa viereen istumaan ja odottamaan, että Allu tekee mitä halutaan. Allu jo tietää, että jotain sen halutaan tekevän, kun noin asennoidutaan, joten tämä juttu oli tosi helppo ja nopea saada Allu tajuamaan.

Allu meni heti puntarin viereen ja läppäsi sitä tassulla. Näin muutaman kerran palkinnon kera, jonka jälkeen odotin jo kahta tassua puntarille.

Kun yhdestä tassusta ei enää saanutkaan namia, laittoi Allu pian molemmat tassunsa puntarille. Tästä taas sai namia, joten tarjosi sitä monta kertaa, kunnes taas vaihdoin palkitsemiskriteerin vaativampaan.

Kaikkien tassujen nostamiselle puntarille meni hetki enemmän. Allu koitti raapia puntaria, mennä makaamaan sen päälle, istua etutassut puntarilla, kulkea sen ylitse jne. Lopulta kuitenkin asettui siihen päälle istumaan, josta sai heti namin ja kehut. Sitten taas muutaman kerran yritti muuta, mutta kun niistä ei saanut mitään, "kapusi" taas puntarille uudelleen.

Nyt sitä maissunaksua, jookos?