Pari kertaa olla harjoiteltu esine-etsintää viime viikolla ja Allu on ollut hyvin asialla, innokas, vauhdikas ja löytävä. Vähän pidempiä matkojakin ollaan jo otettu, sellaista 20 metriä, vaikka onhan se vähän kisojen 50 metriin verrattuna. Aloitettiin myös tokoharkoissa esineellä leikkiminen, jotta Allu oppisi olemaan kiinnostunut leluista myös häiriössä ja sen seurauksena etsisi paremmin myös haku-harkkojen alussa lelua.

Lauantaina kävin Allun kanssa jälleen metsässä esineruutuilemassa. Heittelin ensin pari kertaa patukkaa Allulle ja leikitin sitä, jotta muistaisi taas, mikä on homman nimi. Leikityksen jälkeen jätin Allun istumaan ja kävin viemässä patukan. Pari kertaa oltiin ehditty tätä ottaa, kun Allu hyppäsi vauhdilla patukka suussaan lumiselta kiveltä hankeen ja etujalat (tassut) näyttivät menevän vähän häjysti vinoon ja Allu vingahti. Vingahti myös parilla ekalla askeleella ja sen jälkeen ei puhunut mitään, vaikka tunnustelin sitä jalkaa, jota ontui. Kotiin palattiin mateluvauhtia, jotta Allukin pysyisi rauhallisessa käynnissä eikä kipeä jalka rasittuisi.

Eilen illalla jalka näytti olevan hieman parempi, Allu ei ontunut enää niin paljon, joten toivottavasti oli vain venähdys. Ulkoillaan kuitenkin varovaisesti vielä ainakin pari päivää.