Viime lauantaina käytiin Allun kanssa taas haku-metsällä tuloksena innolla ja vauhdilla löydetyt maalimiehet, jotka myös haukuttiin. Haukkumiseen Allulle pitää kerran, pari sanoa "hauku", sitten haukkuu aika hyvin. Samalla haukkuessaan vaan esittää pyytämis-temppuaan, on huvittavan näköinen haukkua paukuttaessaan siinä etutassut nätisti ylhäällä. Maalimiesten lähdöt otettiin samoin, kuin viimeksi, näyttivät Allulle maissinaksua ja Allu jäi malttamattomana odottamaan, että pääsee lähtemään.

Ennen henkilöetsintää otettiin esine-etsintä, jonka tein ensin samoin, mitä kotona lenkeillä ollaan harjoiteltu. Leikitin pienesti Allua ja itse kävelin ees taas pienen matkan ja jätin lelun sinne vähän lumen alle. Allu kyllä lähti vauhdilla, mutta juoksi vaan ohi ja uudella lähetykselläkin jäi palloilemaan eikä oikein tiennyt(?) mitä tehdä. Kävin sitten kävelemässä sen pätkän Allun kanssa ja kohdalla näytin, missä lelu on. Allu nappasi sen ja leikittiin heti.

Kun tuo ei onnistunutkaan niin hyvin mitä meillä itekseen harjoitellessa, kouluttaja kävi pari kertaa tiputtamassa patukan näkyville Allun katsellessa. Allu kyllä juoksi ja otti suuhun ja toi, mutta ei ollut yhtään innostunut. Enkä muistanut edes niitä naksuja ottaa taskuun, että olisin voinut palkata niillä enkä leikillä.

Koiria oli ensin vain yksi Allun lisäksi ja myöhemmin tuli toinen, joten pidettiin koirat koko ajan mukana eikä tarvinnut laittaa autoihin odottamaan.