Edellisestä harkoissa käynnistä oli jo jokunen viikko, joten nyt vapaapäivänä oli lähdettävä, vaikka epäröinkin Lumeksen takia, se ei ole yksin autossa vielä  tottunut olemaan. Tein ensin Allun kanssa jonkun aikaa, sitten leikin vähäsen Lumeksen kanssa, taas Allu ja lopuksi vielä Lumes.

Allu oli iloinen päästessään hommiin ja ulkoilemaan ilman Lumesta. Muita koiria ei ollut kuin viisi eikä Allu suuremmin niistä piitannut, ei yhtään haukuntaa eikä kitinää ja melko vähän vilkuiluakin. Seuraamiset oli tosi kaunista, Allu oli hyvällä paikalla ja piti kontaktin sekä seurasi ihan reippaasti, vaikka olikin yleisolemukseltaan tänään tosi rauhallinen. Kaikki pysähtymiset oli hyvä, Allu istahti sopivasti ja suoraan. Liikkeestä maahan meni normaalin sujuvasti, seisahtaminen meinaa olla hidas. Hypylle tarvitsi kaikki neljä kertaa kaksoiskäskytyksen, tosin en ottanut sitä innostushyppyä juosten, jonka yleensä olen tehnyt ensimmäisenä.

Paikallamakuussa Allu oli erittäin rauhallisesti, vaikka viereinen koira nousi melkein heti ja ohjaaja kävi laittamassa sen uudelleen makuulle. Toiselle puolelle tuli koira kesken paikallaolon, mutta sekään ei Allua häirinnyt, katseli tosin vähän, että mikäs koira se siihen tuli. En mennytkään kyllä kuin muutaman metrin päähän, koska on hetki edellisestä ryhmämakuusta. Paikkamakuun jälkeen otettiin luoksetulot rivistä kahteen suuntaan, Allu tuli ensimmäisellä jopa ihan suoraan perusasentoon, yleensä luoksetulon sivulletulo kun on melkoisen vino ja edessä. Toisella kuunteli Lumeksen haukahtelua autosta eikä reagoinut ekaan käskyyn ja tullessaan jäi taakseni istumaan, ihme puuhailua... Lopuksi otettiin henkilöryhmää, Allu ei vilkaissutkaan ihmisiin vaan seurasi hyvässä kontaktissa ja pysähtyminen ryhmän keskelle meni nappiin sekin.