Allu pääsee edelleen ahkerasti mukaan tokoharkkoihin ja on koko kesänkin ollut todella innokas tokoilija! Uusi juttukin on opittu sen myötä, kun käännöksiin ja pysähdyksiin lyhennän askelta, jolloin Allu skarppaa, nyt päästään tekemään paikallaan täyskäännös (tai vaikka 360 astetta) ja ottamaan sivuaskelia oikealle Allun seuratessa tiiviisti ja istahtaessa heti pysähdyksestä. Hieno koissu!

Toinen uusi juttu on hyppynouto. Allu osaa tasamaanoudon ja hyppyä on otettu alo- ja avoluokkien tyyliin, joten päätinpä yhdellä treenikerralla kylmiltään kokeilla onnistuisiko hyppynouto. Kapulan lennätys esteen toiselle puolelle, noutokäsky - ja Allu hyppää esteen, hakee kapulan ja hyppää sen kanssa takaisin tullen viereeni, täydellistä! Välkky, mikä välkky. Toissaviikonloppuna alkoi hallikausi (dogness-halli Kannuksessa) ja pitihän sielläkin samaa kokeilla. Kapulaa ei ollut, joten vesipullo ajoi saman asian...

 

Ruutua ollaan harjoiteltu kosketusalustalla, mutta kokeilin tänään namia ruudussa. Tarkoitushan olisi, että koira jää ruutuun, mutta Allu jotenkin tuon namin takia kai yhdisti sen noutoon ja tuli vauhdilla takaisin namin napattuaan. Se oli mun mielestä vähän hassua ja Allu niin iloinen, että annoin sen sitten tehdä niin.