Suklaamuru ja Kermakaramelli lähetti kehunapin kera terveiset ahkerille harrastajille Lumekselle ja Allulle. Me kiitetään terveisistä ja luvataan olla yhtä ahkeria jatkossakin, vastaillaan tämän tunnustuksen mukana tulleisiin kysymyksiin sekä halutaan omalta osaltamme kannustaa blogikuulumisten päivitykseen Albertin ja Rukan elämää, joilla arki välillä on vähän kimuranttia.

1. Milloin aloitit blogisi?

Heinäkuulla 2008 lueskeltuani jo jonkun aikaa toisten blogeja, jollon kiinnostuin siitä itsekin.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Allu-koirani leppoisaa elämää temppujen, harrastusten ja kaverikanien kera.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Päätähden kanssa painiskellaan erilaisten (vanhuuden tuomien?) sairauksien kanssa, jotka onneksi ovat tällä hetkellä ihan hyvässä jamassa ja vaivoistaan huolimatta Allu elää virkeää ja monipuolista elämää, jolla jaksaa ilahduttaa muitakin. Menoa vauhdittavat kaniotukset omilla tempauksillaan.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Mielenkiinto bloggaamiseen ja muistojen tallentaminen.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Ulkoasun tahtoisin paremmaksi ja persoonallisemmaksi, mutta kun en jaksa itse kovin paljon keskittyä koodien kanssa värkkäämiseen, niin on tyytyminen tähän valmiista pohjasta mieleisemmäksi muokkaamaani. Haluaisin myös keskittyä enemmän blogitekstien kirjoittamiseen, että ne olisivat sisällöllisesti ja teknisesti laadukkaampia, mutta en valitettavasti useinkaan ehdi niin tarkasti asiaan paneutua.